Gode venner inviterte meg til å melde meg på gourmethelg på Haukeliseter! Glimrende, takk! Vi møtte vinteren i høyden, med ca 20 cm snø på bakken og lett snødrev - som kom og gikk hele tiden. God middag fredag kveld, og anledning til å bli litt kjent med noen av de andre gourmet-aspirantene. Det ble gode drøs, både da og senere, og hørte mange interessante historier. Lørdag formiddag var det tur for de som ville. I "lavlandet" var det for lite snø til å bruke skiene, og det var for dårlig vær høyere oppe der det var nok snø, så dermed ble det ble fottur langs stien retning Holmavatn. Ettermiddagen startet med vinsmaking, og etterpå var det anledning til å prøve badestampen. Aftenens clou var selvfølgelig gourmet-middagen i Nansen-salen. Malin ledet oss gjennom rett etter rett med tilhørende viner, og rundt midnatt kunne vi rulle oss i seng. Da hadde vi bl.a. vært innom blåskjell, soppsuppe, kveite, and og sorbet - før kaffe og petit fours. Og søndagen ble det hjemtur etter frokost. "Takk for seg", hyggelig reiseselskap, deilig mat og drikke, og flott opplegg forøvrig.

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar